Waarom kiezen voor rolgordijnen op maat

Je ziet het vast wel eens in reclames of bij vrienden voorbij komen: rolgordijnen. Persoonlijk vind ik dit soort gordijnen erg handig, door de verschillende voordelen die hierbij komen kijken. Dit geldt zeker wanneer  je een rolgordijn op maat laat maken. Beneden zullen verschillende voordelen besproken worden.

Op maat

Rolgordijnen zijn voortaan terug te vinden in erg veel huishouden. De gordijnen zijn modern en uiteraard in erg veel verschillende kleuren en stoffen te verkrijgen, dus er zit altijd wel iets tussen voor elke kamer en interieur.

Een gordijn op maat laten maken, betekent dat deze speciaal op formaat wordt gemaakt voor jouw ramen. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw ramen optimaal worden bedekt wanneer het jou uitkomt en je voorkomt gordijnen die te lang, te kort, te groot of te klein zijn wat ervoor zorgt dat er licht door wordt laten geschenen. Met op maat gemaakte gordijnen zorg je voor een mooie afwerking en uitstraling in welke kamer dan ook.

Eenvoudig

Mocht je gaan voor de gordijnen van Somfy, betekent dit dat je voor automatische gordijnen kiest. Deze zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of een app en je hoeft  dus niet meer eindeloos te trekken aan gordijnen, wat zou kunnen zorgen voor eventuele beschadigen. Ook erg handig wanneer je een beetje zonlicht in je slaapkamer door wilt laten komen, zonder uit bed te hoeven.

De app van Somfy zorgt er zelfs voor dat jij de favoriete stand van jouw gordijnen in kan schakelen met een simpele timer. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je elke ochtend standaard wordt gewekt met het openen van de gordijnen wat geregeld wordt via de Somfy app. Of wat dacht je bijvoorbeeld van sensoren in de gordijnen die ervoor zorgen dat bij te veel zonlicht de gordijnen sluiten? Dit zorgt voor bescherming tegen eventuele UV-straling en houdt jouw kamer lekker cool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *