Mooie huizen

Wat zijn mooie huizen? Er is geen specifieke definitie van een mooi huis, wat de een lelijk vindt, vind de ander supermooi. Je geeft dus zelf de definitie aan een mooi huis. Er zijn mensen die grote huizen mooi vinden, en andere mensen houden van kleine knusse huizen.  

Als we uitgaan van de waarde van een woning, dan zou de wolkenkrabber Antilia het mooiste huis kunnen zijn. Al hebben we het hier niet over een standaard woning. Dit pand van maar liefst 1 miljard dollar, staat in India, en huisvest een heuse tempel en een theater. Uiteraard is er ook een helikopterplatform! Natuurlijk zijn dit soort luxe huizen niet voor iedereen weggelegd. Dit soort huizen zijn meestal in het bezit van miljonairs of andere mensen met bijzonder hoge inkomens.

Aan de andere kant van het spectrum hebben we bijvoorbeeld de rage ronde de “tiny houses”. Een compleet woonhuis gemaakt op wielen. Mensen reizen hier de gehele wereld mee over, en ervaren de vrijheid als het ultieme geluk. Voor hen is dat de definitie van het mooiste huis!

Wat maakt voor jou een huis echt mooi?

 

Turned-off Flat Screen Tv
Kaninchenfelle kaufen? Fellespezialist
Hangmat kopen
Thermrad Compact-4 Plus radiatoren